Swazoom welzijn zomervakantie activiteiten!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Swazoom welzijn zomervakantie activiteiten!Heb jij ook zo’n zin in de zomervakantie? Wij namelijk ook!

Ieder jaar organiseert Swazoom Welzijn leuke zomervakantie activiteiten!  Wij willen alle kinderen,  jongeren en volwassenen uit Amsterdam Zuidoost een superleuke zomervakantie mee laten maken!

Ga je met vakantie of is het nog een twijfelgeval, Swazoom Welzijn en zijn samenwerkingspartners zullen alle zes vakantieweken GRATIS zorgen voor boordevol leuke, gezellige en vooral educatieve activiteiten.

Dus er is geen reden om de hele zomer naar de tv te kijken, maar juist om gezellig langs te komen en mee te doen met de activiteiten.

 

 

Swazoom welzijn zomervakantie activiteiten!

Meld je nu aan voor een activiteit of zie hieronder een uitgebreid overzicht van de zomerprogrammering.

BIJLMER CENTRUM

 

GAASPERDAM

 

P.S. Volg onze social media voor updates en wijzigingen.

De reguliere programmering in onze jeugdcentra blijven in stand en zal dan ook niet afwijken ten opzichte van de zomerprogrammering.

Bekijk ander nieuws

Nieuws

Campagne Orange the world van start

Vandaag, zaterdag 25 november, begint weer de jaarlijkse Orange the World campagne van de Verenigde Naties tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. De campagne duurt

Nieuws

4EVER paar dagen gesloten

Van dinsdag 13 tot en met donderdag 15 november zullen er in verband met een grote opruimingsactie en schoonmaak geen activiteiten plaatsvinden in jeugdcentrum 4EVER.

Nieuws

Week van de Mediawijsheid: #hierniet

De Week van de MediawijsheidDe Week van de Mediawijsheid is de jaarlijkse bewustwordingscampagne over kritisch en actief omgaan met media. Dit jaar staat de campagne