Swazoom welzijn zomervakantie activiteiten!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Swazoom welzijn zomervakantie activiteiten!Heb jij ook zo’n zin in de zomervakantie? Wij namelijk ook!

Ieder jaar organiseert Swazoom Welzijn leuke zomervakantie activiteiten!  Wij willen alle kinderen,  jongeren en volwassenen uit Amsterdam Zuidoost een superleuke zomervakantie mee laten maken!

Ga je met vakantie of is het nog een twijfelgeval, Swazoom Welzijn en zijn samenwerkingspartners zullen alle zes vakantieweken GRATIS zorgen voor boordevol leuke, gezellige en vooral educatieve activiteiten.

Dus er is geen reden om de hele zomer naar de tv te kijken, maar juist om gezellig langs te komen en mee te doen met de activiteiten.

 

 

Swazoom welzijn zomervakantie activiteiten!

Meld je nu aan voor een activiteit of zie hieronder een uitgebreid overzicht van de zomerprogrammering.

BIJLMER CENTRUM

 

GAASPERDAM

 

P.S. Volg onze social media voor updates en wijzigingen.

De reguliere programmering in onze jeugdcentra blijven in stand en zal dan ook niet afwijken ten opzichte van de zomerprogrammering.

Bekijk ander nieuws

Week van de mentale gezondheid
Nieuws

Week van de mentale gezondheid #durftedelen

#Durftedelen Jongeren centraal in Week van de Mentale Gezondheid Van 22 – 28 mei 2023 vindt de Europese Week van de Mentale Gezondheid plaats. In

Nieuws

Vacature Sociaal Cultureel Werker (HBO) Bijlmer Centrum

Venzo&Swazoom Welzijn werkt aan de beste ontwikkelingskansen voor kinderen, jongeren en (jong) volwassenen in Amsterdam Zuidoost. We werken in scholen, buurthuizen, de wijk en in onze jeugdcentra Anansi