Over ons

De plek voor jong en oud waar iedereen terecht kan voor activiteiten en vrijwilligerswerk!

Swazoom Welzijn is een welzijnsorganisatie dat zich inzet voor een betere leefomgeving voor alle inwoners van Amsterdam Zuidoost.

Bij Swazoom Welzijn kunnen alle inwoners terecht voor informatie en hulp.Wij zijn te vinden bij alle buurthuizen in Amsterdam Zuidoost waar wij tevens activiteiten organiseren voor alle leeftijdsgroepen uit de wijk.

Wij zijn een instelling in Amsterdam Zuidoost die zich ten doel stelt aantoonbaar bij te dragen aan het vergroten van de kansen voor kind en gezin in de maatschappij. 

 

Dit doet zij door in samenspraak met gezin en aanbieders in de keten preventieve interventies in te zetten tijdens de ontwikkeling van de jonge kinderen, en door programma’s die de ontwikkeling van jongeren (tot 23 jaar) en hun ouders/opvoeders bevorderen.

Door de aanwezigheid en ons concrete aanbod in de wijken zijn wij op de hoogte wat er leeft en zijn wij enerzijds een belangrijke samenwerkingspartner voor de aanbieders op de diverse werkterreinen, anderzijds kunnen wij fungeren als adviseur jeugd- en opvoedingsvraagstukken voor het lokaal bestuur.

Om onze doelen te kunnen realiseren maken wij gebruik van gekwalificeerde medewerkers met passie voor het vak en betrokkenheid bij de doelgroep.

Over ons
Over ons

Naam van de instelling:
Stichting Welzijn Amsterdam Zuidoost (Swazoom)

RSIN:
813320902

Adres instelling:
Harriët Freezerstraat 119-b
1103 JP Amsterdam

De Belastingdienst heeft bepaald dat het publiceren van informatie door algemeen nut beogende instellingen (ANBI goede doelen) via internet een wettelijke voorwaarde (publicatieverplichting) is voor behouden of aanvragen van de ANBI-beschikking/status. Zo moet een goed doel o.a. haar contactgegevens, beleidsplan, financiële gegevens en huidige activiteiten publiceren op een internetadres of via een publicatieportaal ter beschikking stellen aan het publiek. Op deze wijze krijgt het publiek inzicht in het functioneren van een goed doel.