Lancering FYJAS Racisme en Discriminatie Keurmerk

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Lancering FYJAS Racisme en Discriminatie KeurmerkGeen woorden, maar daden!

Wij nodigen je uit voor de lancering van het FYJAS Racisme en Discriminatie keurmerk op dinsdag 28 juni in buurthuis Anansi, Daalwijkdreef 11, 1102 RN Amsterdam.
Tijdens deze middag brengt het Meldpunt Discrimintie Regio Amsterdam en Swazoom in samenwerking met FYJAS mensen samen uit verschillende sectoren, zoals welzijn, onderwijs, sport, politie en arbeidsmarkt.

Racisme en discriminatie treft ons namelijk allemaal. Onder het motto ‘geen woorden, maar daden’ lanceren we voor een publiek van gemeente, (zelf)organisaties, overheid, media en andere belanghebbenden het FYJAS keurmerk.

De lancering van het Keurmerk wordt een middag met verhalen van spoken word artiesten, inspirerende sprekers en fijne gesprekken met mooie mensen die ook graag de daad bij het woord voegen. Vier met ons dit nieuwe initiatief in de strijd tegen racisme en discriminatie.

Graag tot dan!

 

Meld je aan!

Bekijk ander nieuws

Nieuws

Campagne Orange the world van start

Vandaag, zaterdag 25 november, begint weer de jaarlijkse Orange the World campagne van de Verenigde Naties tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. De campagne duurt

Nieuws

4EVER paar dagen gesloten

Van dinsdag 13 tot en met donderdag 15 november zullen er in verband met een grote opruimingsactie en schoonmaak geen activiteiten plaatsvinden in jeugdcentrum 4EVER.

Nieuws

Week van de Mediawijsheid: #hierniet

De Week van de MediawijsheidDe Week van de Mediawijsheid is de jaarlijkse bewustwordingscampagne over kritisch en actief omgaan met media. Dit jaar staat de campagne