VRIJWILLIGER BUURTGENOTEN GEZOCHT

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Koffie met een koekje, thee met een chocolaatje, een krantje, een praatje, een ontmoetingsplek waar buurtbewoners zich thuis voelen.
‘Buurtgenoten’ is voor volwassen buurtgenoten die elkaar willen ontmoeten, informatie willen uitwisselen en samen leuke activiteiten willen doen.

Vindt u het leuk om contact te leggen met andere buurtbewoners, hen een luisterend oor te bieden en nieuwe bezoekers actief bij activiteiten te betrekken zonder opdringerig te zijn? ‘Buurtgenoten’ zoekt gezellige, energieke, initiatiefrijke en betrokken buurtgenoten die als vrijwilliger de rol van gastheer/gastvrouw op zich willen nemen.

Neem dan contact op via vrijwilligers@swazoom.nl o.v.v. vrijwilligersvacature Buurtgenoten Gein.

Bekijk ander nieuws

Vrijwilligers

Freelance opdracht voor een bemiddelaar vrijwillige inzet

Freelance opdracht voor een bemiddelaar vrijwillige inzet –        Start per direct –        Maximaal 8 uur per week –        Tijdelijk tot eind december 2023 Venzo&Swazoom Welzijn werkt

Nieuws

Vacature Sociaal Cultureel Werker

Venzo&Swazoom Welzijn werkt aan de beste ontwikkelingskansen voor kinderen, jongeren en (jong) volwassenen in Amsterdam Zuidoost. We werken in scholen, buurthuizen, de wijk en in onze jeugdcentra Anansi en