Vacature Teamleider Bijlmer Centrum (32 uur p/w)

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Venzo&Swazoom Welzijn werkt aan de beste ontwikkelingskansen voor kinderen, jongeren en (jong) volwassenen in Amsterdam Zuidoost. We werken in scholen, buurthuizen, de wijk en in onze jeugdcentra Anansi en 4EVER.

Wil jij werken in het kleurrijkste stadsdeel van Amsterdam en ben je op zoek naar een brede en uitdagende leidinggevende functie in de welzijnssector? Weet je mensen te inspireren en heb je ervaring in leidinggeven? Dan komen wij graag met jou in contact. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

Teamleider
Bijlmer Centrum
32 uur per week

Wat ga je doen?
Als Teamleider van het gebiedsteam Bijlmer Centrum stel je het team van circa 12 medewerkers in staat optimaal te presteren. Je instrueert, coacht en motiveert waar nodig en zorgt voor de juiste kwalitatieve en kwantitatieve bezetting.

Samen met je collega-teamleiders en de teamleden stel je jaarplannen en teamdoelen op, monitort de resultaten, signaleert knelpunten en gaat hierover in gesprek. Je fungeert in- en extern als aanspreekpunt voor het gebiedsteam. Uiteraard draag je bij aan het opstellen van de begroting en ben je verantwoordelijk voor het bewaken van het budget.

Je signaleert maatschappelijke ontwikkelingen en denkt actief mee over de ontwikkeling en verbetering van de dienstverlening. Je vertegenwoordigt Venzo&Swazoom Welzijn bij opdrachtgevers, formele partners en de informele netwerken.

 

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een verbindende, oplossingsgerichte nieuwe collega met minimaal een afgeronde hbo opleiding. Verder voldoe je aan het volgende profiel:

 • je hebt aantoonbare en relevante werkervaring in een leidinggevende functie;
 • je hebt inzicht in het maatschappelijk werkveld van Amsterdam en staat open voor andere culturen, waarbij je je bewust bent van de mogelijke effecten van cultuurverschillen;
 • je bent van nature gedreven om het beste uit je medewerkers én jezelf te halen, hebt uitstekende sociale vaardigheden en analytisch vermogen;
 • je bent duidelijk en resultaatgericht en neemt gemakkelijk besluiten.;
 • je bent stressbestendig, flexibel en beschikt over een positieve mindset;
 • je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.Wat bieden wij jou?
 • een zelfstandige functie in een omgeving die er toe doet, met aandacht voor jouw ontwikkeling en ruimte voor opleiding;
 • een jaarcontract met de intentie om een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan;
 • een salaris ingeschaald in de CAO Sociaal Werk (schaal 10) van minimaal € 3.720 en maximaal € 5.483 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • een goede pensioenopbouw;
 • diverse werkgeversregelingen conform de CAO Sociaal Werk, zoals o.a. een individueel keuzebudget van 16,3% (dit is inclusief vakantietoeslag) en een loopbaanbudget.

 

Heb je interesse?
We kijken uit naar je reactie! Stuur je motivatie en cv vóór 9 januari 2024 naar hrm@swazoom.nl. Wil je eerst meer weten? Neem contact op met Sabine Vogtschmidt op 06-53560334 of per mail via hrm@swazoom.nl.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld; bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk andere vacatures

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.