JEUDGDCENTRUM ANANSI

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Per 1 februari 2022 heeft Swazoom Welzijn jeugdcentrum Anansi geopend en daar zijn wij natuurlijk trots op.

Anansi heeft pas wat kleine aanpassingen gehad, maar zal in de toekomst een grote verbouwing ondergaan om aan de wensen van de jeugd van Zuidoost te voldoen. Het jeugdcentrum zal een nieuwe naam en een feestelijke opening krijgen. Er vindt momenteel een participatie traject plaats, waar de jeugd hun ideeën delen en input geven voor de activiteiten, de verbouwing en de naam! Jeugdcentrum Anansi ligt in Venserpolder en is er voor jongeren, kinderen en hun ouders. Het is een plek waar zij zich prettig en veilig voelen en met plezier heen gaan om te relaxen, te praten en gerichte activiteiten voor hun ontwikkeling te doen. In het  jeugdcentrum werken de sociaal cultureel werkers van Swazoom Welzijn.

Dit zijn herkenbare personen en rolmodellen voor de jeugd die zij in de wijk, op de scholen en op social media zien. Andersom herkennen de social media zien. Andersom herkennen de sociaal cultureel werkers de jeugd uit de wijk. Dit zorgt voor een wisselwerking waardoor jeugd in beeld is en dit draagt bij aan een veilig klimaat binnen het centrum. Verder zijn belangrijke partners te vinden in het centrum voor inloop en activiteiten.

Voor de toekomst zal het jeugd Wij nodigen jullie allemaal uit om een keer langs te komen bij jeugdcentrum Anansi onder het genot van een kopje koffie of tijdens een activiteit. Kom langs bij Jeugdcentrum Anansi!

 

JEUDGDCENTRUM ANANSI

Jeugdcentrum Anansi

Bekijk ander nieuws

Vrijwilligers

Freelance opdracht voor een bemiddelaar vrijwillige inzet

Freelance opdracht voor een bemiddelaar vrijwillige inzet –        Start per direct –        Maximaal 8 uur per week –        Tijdelijk tot eind december 2023 Venzo&Swazoom Welzijn werkt

Nieuws

Vacature Sociaal Cultureel Werker

Venzo&Swazoom Welzijn werkt aan de beste ontwikkelingskansen voor kinderen, jongeren en (jong) volwassenen in Amsterdam Zuidoost. We werken in scholen, buurthuizen, de wijk en in onze jeugdcentra Anansi en