Zomervakantie

Home

Zomervakantie vol plezier en ontdekking in Zuidoost!

Het is weer zover, de zomervakantie staat voor de deur! Dat betekent voor veel kinderen en jongeren eindeloze uren verveling, maar niet voor de bewoners van Amsterdam Zuidoost. VenzoSwazoom Welzijn en haar samenwerkingspartners hebben namelijk een zomerprogramma vol spannende activiteiten, uitstapjes en creatieve workshops in petto.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Zomervakantie

Home

gaasperdam

Ieder jaar maken we een flinke lijst zomer activiteiten voor kinderen en jongeren, om te doen in en rond de zomervakantie. Wil je mee doen met een van onze leuke zomervakantie activiteiten  in Gaasperdam?

Zomervakantie

Home

Bijlmer oost

Ieder jaar maken we een flinke lijst zomer activiteiten voor kinderen en jongeren, om te doen in en rond de zomervakantie. Wil je mee doen met een van onze leuke zomervakantie activiteiten  in Bijlmer Oost?

Zomervakantie

Home

Bijlmer centrum

Ieder jaar maken we een flinke lijst zomer activiteiten voor kinderen en jongeren, om te doen in en rond de zomervakantie. Wil je mee doen met een van onze leuke zomervakantie activiteiten  in Bijlmer Centrum?

Elke week activiteiten!

Geen evenementen gevonden!

Over ons

Swazoom Welzijn

Home
De plek voor jong en oud waar iedereen terecht kan voor activiteiten en vrijwilligerswerk. Swazoom Welzijn is een welzijnsorganisatie dat zich inzet voor een betere leefomgeving voor alle inwoners van Amsterdam-Zuidoost.

Bij Swazoom Welzijn kunnen alle inwoners terecht voor informatie en hulp. Wij zijn te vinden bij alle buurthuizen in Amsterdam-Zuidoost waar wij tevens activiteiten organiseren voor alle leeftijdsgroepen uit de wijk.

Home

Laatste nieuws